ویزای کانادا

ویزای کانادا

متقاضیان گردش به کانادا می بایست در گام نخست نسبت به اخذ ویزای توریستی کانادا اقدامات لازم را انجام دهند بدین منظور می بایست به روش دستی یا انلاین درخواست ویزا نمایند سپس در روز تعیین شده وقت سفارت کانادا همراه با مدارک لازم در یکی از کنسولگری های کانادا در انکارا، استانبول، ابوظبی، دبی، باکو و … حضور داشته باشند و بعد از انگشت نگاری و تایید هویت به ایران بازگردند سپس بعد از آماده شدن جواب ویزا نسبت به ارسال کردن پاسپورت به سفارت کانادا اقدامات لازم را انجام دهند. شرکت اسکای لاین با سابقه ای درخشان در زمینه وقت سفارت کانادا، پیکاپ پاسپورت کانادا آماده ارائه هرگونه خدمت به متقاضیان در زمینه ویزای کانادا می باشد، جهت کسب مشاوره می توانید با شماره های 4-22119951 (021) تماس حاصل فرمایید.

ویزای کانادا

فرایند اخذ ویزای کانادا

متقاضیان ویزای کانادا می توانند به یکی از دو روش دستی یا آنلاین اقدام به ثبت درخواست ویزای کانادا نمایند؛ دراین مرحله متقاضیان می بایست با تکمیل کردن فرم اطلاعات خانوادگی و بارگذاری مدارک مورد نیاز در سایت در تاریخ مشخص شده در یکی از کنسولگری های کانادا برای تایید هویت و انگشت نگاری حاضر شوند، بعد از انگشت نگاری متقاضیان می توانند به ایران بازگردند و منتظر اعلام نتیجه ویزا باشند؛ بعد از اعلام نتیجه جواب ویزا متقاضیان می بایست برای ارسال کردن پاسپورت به سفارت جهت برچسب زدن ویزا اقدامات لازم را انجام دهند متقاضیان ویزای کانادا می توانند از خدمات  اخذ وقت سفارت فوری کانادا و پیکاپ پاسپورت شرکت اسکای لاین استفاده نمایند.

مقایسه روش دستی و آنلاین درخواست ویزای کانادا

با توجه به اینکه متقاضیان برای ثبت درخواست ویزای کانادا می توانند به دو روش دستی و آنلاین اقدام نمایند در تفاوت  بین دو روش مذکور می توان گفت که در روش دستی متقاضی می بایست شخصا ً با حضور در سفارت کانادا نسبت به ارائه دادن مدارک اقدامات لازم را انجام دهد اما در روش آنلاین متقاضیان با ورود به سایت کانادا می توانند نسبت به بارگذاری مدارک در سایت اقدام نمایند و درصورت  بروز اشتباه و خطا در اطلاعات در روش آنلاین می توان به راحتی اطلاعات درست را بارگذاری نمود همچنین درصورت ثبت درخواست آنلاین جواب درخواست ویزا نیز نسبت به روش دستی سریعتر اعلام می شود.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای کانادا

  • اسکن پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به همراه کپی از تمام صفحاتی که دارای مهر ویزاست .
  • اسکن شناسنامه ی ترجمه شده متقاضی
  • اسکن برگه مربوط به استطاعت مالی که از بانک دریافت نموده اید.
  • پرینت گردش 4 ماهه که از بانک مربوطه بصورت لاتین قابل دریافت می باشد.
  • ارائه فرم مربوط به اطلاعات شخصی متقاضی
  • ارائه فرم مربوط به اطلاعات خانوادگی متقاضی
  • اسکن عکس با پشت زمینه سفید
  • ارائه ترجمه سندهای ملکی بنام متقاضی
  • ارائه ترجمه مدارک شغلی متقاضی، دراین زمینه متقاضیان می بایست با توجه به گروه شغلی خود نسبت به ترجمه مدرک آخرین شغل مورد نظر اقدامات لازم را انجام دهند دراین رابطه برای بخش خصوصی نیاز به گواهی اشتغال به کار، تاییدیه بیمه، فیش حقوقی 3 ماه قبل ،کارت پرسنلی و قرارداد می باشد – برای کارفرمایان نیاز به آخرین روزنامه تاسیس شرکت و آخرین برگه پرداخت شده مالیاتی – برای کارمندان بخش دولتی نیاز به حکم کارگزینی، کارت پرسنلی و فیش حقوقی3 ماه قبل – برای مشاغل آزاد نیاز به جواز کسب و کار وآخرین برگه پرداختی مالیاتی – برای بازنشستگان کارت وحکم بازنشستگی همراه با فیش حقوقی سه ماه گذشته – برای پزشکان نیاز به پروانه مطب و فعالیت شخص به همراه کارت نظام پزشکی –برای دانشجویان نیاز به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل به همراه کارت دانشجویی بین المللی می باشد.
  • ترجمه سند ازدواج/ طلاق
  • ارائه بلیط رزرواسیون هتل یا واچر هتل
  • فرم اصلی دعوتنامه بنام شخص متقاضی که دارای تاریخ، امضا، ادرس ، مدارک اقامتی شخص دعوت کننده و چنانچه شخص دعوت کننده از خویشاوندان درجه یک متقاضی می باشد ارائه مدارکی که نشاندهنده نسبت خانوادگی شخص متقاضی با دعوت کننده باشد.
  • ارائه رزرو بلیط هواپیما
  • اسکن فیش واریزشده پرداخت وجه جهت اخذ ویزای کانادا

نکاتی که می بایست در روز مصاحبه ویزای کانادا رعایت کنید

  • با توجه به اینکه ویزای کانادا نیاز با مصاحبه با افسر ندارد مدارک ارائه داده شده می بایست کامل  و نشاندهنده تملک مالی شخص در سفر به کانادا باشد.
  • متقاضیان می بایست در روز مشخص شده همراه با کپی مدارک مورد نیاز و اصل پاسپورت در سفارت مربوطه حاضر باشند که اصل مدارک فقط جهت تطبیق دادن بوده و در روز مصاحبه اصل پاسپورت به متقاضی برگشت داده می شود.
  • کلیه مدارک تحویلی به سفارت می بایست دارای مهر رسمی دارالترجمه باشد.
  • بعد از انجام انگشت نگاری و تایید هویت جواب ویزا در فاصله زمانی 1-3 ماه بعد اعلام خواهد شد.

جهت اخذ وقت سفارت کانادا با ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *