وقت سفارت کانادا از دبی

وقت سفارت کانادا از دبی

همانطور که در جریان هستید متقاضیان سفر به کانادا جهت بازدید و گردش می بایست قبل از هر چیزی در صدد اخذ ویزای کانادا باشند که دریافت این ویزا به منزله ی مجوز ورود متقاضی به خاک کانادا می باشد از اینرو می بایست در مصاحبه ای که توسط سفارت کانادا بعمل می آید متقاضی احراز هویت شده و در صورت تایید مدارک ویزای مورد نظر را دریافت نماید؛  حال با توجه به متعدد بودن مراحل درخواست ویزا و سختگیری سفارت کانادا جهت صدور ویزا بسیاری از متقاضیان بدلیل گستردگی مراحل دریافت ویزا و احتمال ریجکت شدن از دریافت ویزا ناامید شده و یا با استرس زیاد مراحل ثبت نام ویزای کانادا را انجام می دهند شرکت اسکای لاین به این دسته از متقاضیانی که بدلیل عدم آگاهی و نداشتن زمان و تجربه کافی نگران ثبت درخواست خود می باشند پیشنهاد می کند که فرایند وقت سفارت کانادا از دبی ، ثبت نام  ویزای کانادا و دیگر پروسه های مورد نیاز را به کارگزاران شرکت اسکای لاین واگذار نمایند.

وقت سفارت کانادا از دبی

مراحل اخذ وقت سفارت کانادا

چنانچه شما هم یکی از متقاضیان سفر به کانادا می باشید می بایست قبل از سفر به کانادا یکسری اقدامات پیش زمینه ای را انجام دهید و در جریان باشید که جهت اخذ ویزای کانادا می بایست در ابتدا در سفارت کانادا مصاحبه و انگشت نگاری انجام دهید؛ جهت انجام مصاحبه نیازمند وقت سفارت می باشید با توجه به نبود سفارت کانادا در ایران متقاضیان جهت مصاحبه می بایست به یکی از کنسولگری های کانادا در استانبول، انکارا، دبی، ابوظبی، مراجعه نمایید.

جهت اخذ وقت سفارت کانادا در دبی می توانید از خدمات شرکت اسکای لاین در زمینه ثبت نام وقت سفارت کانادا در دبی بهره مند شوید در اینصورت می توانید با تکمیل کردن فرم فارسی روند ثبت نام را به کارشناسان ما محول نمایید و مشاورین ما در وهله نخست فرم درخواست ویزای کانادا را برای شما بصورت آنلاین تکمیل نموده  و بعد از ثبت اطلاعات و بارگذاری مدارک مورد نیاز در سایت کانادا نسبت به پرداخت اینترنتی کانادا اقدامات لازم را انجام داده در این صورت بعد از تکمیل اطلاعات بوسیله دریافت ایمیل از سفارت متوجه زمان مصاحبه خود خواهید شد و توجه داشته  باشید که از زمان دریافت ایمیل 30 روز مهلت خواهید داشت تا نسبت به حضور در یکی از کنسولگری های کانادا جهت انگشت نگاری حاضر شوید. بعد از حضور در کنسولگری کانادا در دبی و انجام فرایند انگشت نگاری می توانید به ایران بازگردید و بعد از اعلام  جواب ویزا یک ماه زمان خواهید داشت تا نسبت به ارسال کردن پاسپورت به سفارت جهت برچسب زدن ویزا یعنی پیکاپ پاسپورت کانادا اقدام نمایید. در حالت کلی جواب ویزای کانادا  بین 1-3 ماه بعد از مصاحبه اعلام خواهد شد .

وقت فوری سفارت کانادا

با توجه به اینکه مرحله ثبت اطلاعات کاربران در سایت نیاز به دقت و تمرکز بالا داشته و بدلیل اینکه پرداخت وجه سفارت کانادا می بایست فقط بصورت آنلاین و با مستر کارت انجام شود و با توجه به بالا بودن احتمال ریجکتی ویزای کانادا پیشنهاد می کنیم که فرایند ثبت درخواست ویزای کانادا و ثبت نام آنرا به کارشناسان اسکای لاین محول نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه وقت سفارت کانادا از دبی با کارشناسان ما و با شماره های 4-22119951(021) تماس حاصل نمایید.

هزینه ثبت نام ویزای کانادا

با توجه به پیچیده بودن مراحل ثبت نام  ویزای کانادا و احتمال بالای ریجکت شدن درخواست ویزای کانادا متقاضیانی که تمایل داشته باشند می توانند جهت کم کردن ریسک پذیرش ویزای کانادا پروسه ثبت نام و تکمیل درخواست ویزا و پرداختی وجه سفارت را به کارشناسان ما واگذار نمایند هزینه پرداخت واریزی برای متقاضیان آزاد و آژانس های همکار در شرکت اسکای لاین بصورت زیر می باشد.

 

 

وقت سفارت کانادا  

تعداد

مسافر جدید

آژانس های همکار

یک نفر

370 دلار کانادا

340 دلار کانادا

دو نفر

650 دلار کانادا

620 دلار کانادا

سه نفر

930 دلار کانادا

900 دلار کانادا

چهار نفر

1210 دلار کانادا

1180 دلار کانادا

پنج نفر

1490 دلار کانادا

1460 دلار کانادا

تذکرمهم: تا تعداد 2 نفر افراد زیر 14 سال و بالاتر از 80 سال 85 دلار کانادا کسر می گردد.

 مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا

  • اسکن صفحه اول از پاسپورت فعلی و در صورت داشتن پاسپورت های قبلی اسکن آنها نیز ارائه شود.
  • ارائه پاسپورتی با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه کپی صفحاتی که دارای مهر ویزاست.
  • ترجمه شناسنامه
  • ارائه برگه مربوط به تمکن مالی به زبان لاتین که از بانک دریافت شده است.
  • گردش حساب 4 ماهه بانکی به زبان لاتین
  • ارائه فرم تکمیل شده مشخصات فردی و فرم مربوط به اطلاعات خانوادگی
  • اسکن عکس با پشت زمینه سفید که دارای مهر عکاسی بوده و که اخیراً گرفته شده است.
  • ترجمه اسناد ملکی بنام شخص متقاضی
  • ارائه آخرین مدرک شغلی متقاضی بعنوان مثال گواهی اشتغال به کار، تاییدیه بیمه، فیش حقوقی 3 ماه قبل ،کارت پرسنلی مربوط به شاغلین در بخش خصوصی–آخرین روزنامه تاسیسی شرکت و برگه پرداختی مالیات برای کارفرمایان – نیاز به حکم کارگزینی، کارت پرسنلی و فیش حقوقی3 ماه قبل برای شاغلین بخش دولتی – جواز کسب و برگه پرداخت مالیاتی برای مشاغلین آزاد– بازنشستگان عزیز کارت و حکم بازنشستگی همراه با فیش حقوقی سه ماه گذشته – پزشکان پروانه مطب و فعالیت شخص به همراه کارت نظام پزشکی –ارائه گواهی اشتغال به تحصیل به همراه کارت دانشجویی بین المللی برای دانشجویان نیاز می باشد.
  • ارائه سند ازدواج/ طلاق
  • ارائه رزرو بلیط هواپیما
  • ارائه واچر هتل
  • ارائه فرم دعوتنامه رسمی که شامل تاریخ ، نام دعوت شونده و اطلاعات مالی و اقامتی شخص دعوت کننده نیز باشد.

لازم بذکر است که کلیه مدارک تحویلی به سفارت می بایست ترجمه شده و دارای مهر دارالترجمه رسمی باشد.

 

جهت اخذ وقت سفارت کانادا با ما تماس بگیرید

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *